Bouwonderneming Neyt

(Ver-)Bouwonderneming

        Over ons    -     Gerealiseerde projecten    -     Facebook    -     Contact         

Ga naar de inhoud

         Over ons     -     Gerealiseerde projecten     -     Facebook     -     Contact          


Over ons
Neyt bvba, uw betrouwbare partner voor bouwprojecten in de regio Bredene (West-Vlaanderen)
Bij Neyt bvba kunt u terecht met al uw bouw- en renovatieplannen. Al meer dan dertig jaar verzorgen wij alle soorten verbouwingswerken in de regio rond Bredene. Wij doen dit steeds met de nodige portie geduld en vakmanschap, wat eigen is aan onze persoonlijke service. Als klant kan u ons dan ook steeds bereiken met al uw vragen, wensen en bekommernissen. Tot ons klantenbestand behoren zowel particuliere als professionele klanten, jong en oud. Iedereen met een baksteen in de maag kan ons contacteren, want wij helpen graag bij het uitwerken van elk project. Wij doen dit steeds aan de meest voordelige prijs.
Alles voor uw woning
Bij Neyt bvba kunt u kiezen uit een breed aanbod aan leverbare diensten en beschikbare materialen. Zo verzorgen wij graag al uw verbouwingswerken en renovaties, zowel binnen als buiten. Ook dakwerken, gevelrenovaties en -bekleding behoren tot onze specialisaties.

Vloer- en metselwerken maken deel uit van onze expertise. De aanleg van opritten en terrassen valt bijvoorbeeld ook onder deze noemer en voeren wij steeds met de glimlach uit. Zelfs voor glazenmakerwerk of het plaatsen van deuren en wanden kunt u bij ons terecht.

Als erkend aannemer zijn we bij Neyt bvba bevoegd voor het uitvoeren van afbraakwerken, tegelwerken en pleister- en raapwerken. Met onze jarenlange ervaring voeren wij deze werken steeds op de meest efficiënte manier uit; dat bespaart u heel wat tijd én geld.
Renoveren in Bredene: werkwijze
Neyt bvba is een bedrijf dat garant staat voor ambachtelijke kwaliteit door jarenlange ervaring. Als ervaren bedrijf zijn we echter niet stil blijven staan in de tijd. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector blijft prioritair voor ons.

Wij scholen onze werknemers daarom regelmatig bij. Zo zijn we steeds op de hoogte van de meest moderne technieken en werkwijzen. Het stelt ons ook in staat om de nieuwste trends op de voet te volgen. Trendy en moderne kleurencombinaties of materiaalkeuzes zijn ons dus zeker niet vreemd.

Als klant hebt u uiteraard steeds inspraak in het project. Hebt u een voorkeur (of afkeur) voor een bepaald materiaal? Geen probleem, wij werken elk project uit naargelang uw wensen en specificaties. Onze zaakvoerder maakt graag tijd voor u vrij, als onderdeel van onze persoonlijke service. Zo leren wij al uw plannen en wensen volledig kennen, en kunnen wij u de nodige ondersteuning bieden bij het uittekenen van uw project.
Gerealiseerde projecten
Bekijk enkele van onze vele gerealiseerde projecten hieronder...
Facebook
Volg ons ook op facebook

Contacteer Neyt bvba
Dringend nood aan een betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten?
Op zoek naar een modern bouwbedrijf met de nodige ervaring?

U bent steeds welkom bij Neyt bvba te Bredene!

U kan ons telefonisch contacteren voor meer informatie of een afspraak,

of U kan ons webformulier hieronder invullen voor het verkrijgen een geheel vrijblijvende prijsofferte.
Sportstraat, 61
8450 Bredene

BTW nr 0448039436

+32 059 32 50 27
+32 059 32 50 27 (fax)


Terug naar de inhoud